İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

14 Haziran 2013 Cuma

Man of steel

Adam Demir'den dövülmüş beyler.Kal-el var dediler koştuk gittik.

yeni nesil kal-el yine pelerinli, pelerini takıyor hop saçlar yiğit bulut oluyor birden, russle crowe da yaşlanmış, vah o göbek, o yoda haller, önce ebelik yapıyor, doğum moğum, sonra yazık 5 dakikalık sıbyanı zort diye planet earthe gönderiyor, ayrı dünyaların insanı olayını yaşıyor zavallı clark. Allah kimseye jor-el gibi baba vermesin lan. Aa verebilir de:)

Clark deyince tabi tudors ve immortals izleyenlerin gözü gönlü açılacak henry cavill ekstra kanatları cıbıl gözükünce 3d owww yeaaaaa dememek mümkün değil, bizim şu Türk dizisinde ulubatlı Hasan'ı oynayan çocuğun daha yakışıklısı ve renkli gözlüsü hep bir küçük Emrah alın kırışması var onu sende fark edeceksin, feci bir kas durumu var dibim düştü yalnız.

O lois olmamış hacı bi kere yaşlı, bir kere severim amy adams'ı ama cıx mmmmhhh olmamış yeaaa valla bak.

Kripton şahane sunulmuş görselleri pek beğendim, Kevin costner ne yaşlanmış yalnız bi de ölümü çok dandik oldu pampa bu adam normalde kalp krizinden ölmüyor mu? Gelmiş fırtınanın ortasında clark'a dur dur sakın gelme anladın sen onu bakışı atıyor, yek yeaa.

Metropolis'in altını üstüne getirdiler hacı ne kadar gökdelen varsa paramparça oldu, pelerinliyi bir o yana bir bu yana yerden yere vurdu zod, loki bile bu kadar hırpalanmadı, ayrıca Matrix tayfası falan da vardı.

Mizah dozu çok düşük minimal seviyede dolayısıyla boşluk var, aklıma Sungun  Babacan'ın seslendirdiği süperman"ler geliyor bak şimdi. Bu arada bu adam superman değil bildiğin hancock hacı nasıl kırdı döktü yer küreyi dağ taş kalmadı adamım. Sonic boombastic bol bulmuş saçmış, ayrıca cgi da aynı durumda.

General zod bildiğin boynu kırılarak öldürüyor bu noktada clark'ın bu ellerle mi ruh haliyle hönkürdemesi sırasında gülmeye başladım. Zod öylemi ölür ayrıca...

İşte ordular, binaların yıkılması, collapse, ya gezi parkından daha fazla hasar çıktı 89076363846352527 trilyar $ heba oldu, sıkıntıdan onu hesapladım.

Uzun hatta çok uzun hatta göz yoruyor, öyle lois olmaz olsun derken yeni superman hayırlı olsun, devam filmleri geleceği zaten belli, bir ironman olamaz tabi, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Daha izleyecek wolverine ağalar beyler var, thor var loki var:) 

Geceleri let's get dencırıs deyip darkwing duck'a bağlamadan izleyin isterseniz derken iş çıkışı yapmayın diyorum, ha ben illa gideceğim diyorsan git, git de kafan şişsin gözlerin kanlansın.

Sana puanım 6,5 ten 7 kanka







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder